Competition Committee

General info

Sorry, this entry is only available in Swedish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Klubbtävlingar ställs in till 30 juni 2020
På grund av rådande situation gällande spridningen av Coronaviruset har styrelsen för Frösåkers golfklubb beslutat att ställa in planerade evenemang och klubbtävlingar till och med den 30 juni. Beslutet inkluderar också arrangerad seniorgolf.
Beslutet har varit både lätt och svårt att ta. Vi är många medlemmar som vill umgås, ha trevligt och tävla tillsammans men frågan är till vilket pris. Vi vet inte det! Däremot vet vi att som ansvariga för golfklubbens verksamhet är vi skyldiga er att ta Coronavirusets spridning på största allvar.
Vi bevakar SGF, Folkhälsomyndigheten och Riksidrottsförbundets direktiv och riktlinjer och kommer att hålla er uppdaterade.
Vi behöver alla komma ut i dessa tider och så länge banorna får vara öppna kan fortfarande den som vill på egen hand spela en golfrunda.

Benita Gren Karlsson, ordförande

Information från tävlingskommittén

Tävlingsverksamheten på Frösåker är en viktig del i klubbens önskan att öka klubbkänslan och på så sätt hålla klubben levande. Tävlingskommittén har ett aktivt samarbete med övriga kommittéer och verkar för att det skall erbjudas tävlingar som lockar många och får allt fler att hitta glädjen i att tävla. Mer om tävlingar hittar du under fliken ”Tävlingar” i menyn. Anmälan till tävling görs via “min golf” på www.golf.se.

För att genomföra de tävlingar som arrangeras har tävlingskommittén ett antal funktionärer till sin hjälp. Dessa turas om att förbereda och ta hand om olika uppgifter före och under tävlingsdagen. Att vara funktionär på klubbtävling är ett bra sätt att lära känna fler medlemmar och att lära sig mer om tävlingar i olika former. Välkommen att kontakta någon i tävlingskommittén om du är nyfiken på att vara med!

Organisation

E-post: tk @ frosakergolf.se

 

Ordförande

Birgitta Jansson

 

Ledamot

Joakim Wallin

Åsa Wallin

Hole Sponsors

Mark Infra
Obergs
Expressgolv
Svensk Cater
Handelsbanken
Kadesjös
Nordea
ICA Kvantum Västerås
Måleriproduktion
VVS-Rör Västerås Byggteknik AB
SEB
MPA Akviks Maleri
Mälarenergi
TravelTeam
Bygessen
Elite Stadshotell
Swetex
Bishop
SEB