Bli Medlem

klubbhus

Årsavgifter 2020

Guldmedlem 7 200 kr
Senior 6 700 kr
Yngre Senior 3 800 kr
Vardagsmedlem 5 300 kr
Greenfeemedlem 3 700 kr
Föräldramedlem 1 6 200 kr
Föräldramedlem 11 500 kr
Småbarnsförälder 2 200 / 6 700 kr
Senior som hyr spelrätt 7 000 kr
Medlem som hyr ut spelrätt  1 100 kr
Prova på medlemskap 7 600 kr
Junior 16-21 år 2 750 kr
Ungdom till 15 år 2 050 kr

Om du tänker sälja din spelrätt, tag kontakt med kansli för information och nödvändiga blanketter.

Den som ej hittar sin spelrätt vid försäljning och använder blanketten ”Intyg om Borttappad Spelrätt” istället,  faktureras en avgift på 500 sek, i enlighet med Klubbens allmänna bestämmelser. Kontakta kansli för att få blanketten.

Spelrätt

Som senior och Yngre Senior behöver du, för att kunna bli medlem på Frösåker, en spelrätt. För de som väljer Guldmedlemskap finns spelrätter att köpa av klubben, de kostar den 8400 kr st. Spelrätter kan även finnas till försäljning på blocket.se under sökordet ”Spelrätt Frösåker”. Kontakta alltid kansli före köp, så du inte köper en spelrätt som inte är äkta eller som har en skuld knuten till sig.

Vid köp utav spelrätt så ska två blanketter fyllas i. Det ena är ett köpeavtal mellan säljaren och den nya ägaren och den andra blanketten är en ”Ansökan om medlemskap”. När dessa två blanketter är ifyllda ska dem tillsammans med själva spelrätten lämnas/skickas in till kansliet, därefter registrerar vi in den nya ägaren som medlem. Kontakta kansli för att få Blanketten ”Ansökan om medlemskap”samt blanketten ”Spelrätt Köpeavtal”.

 

Senior Guld

Som Senior Guld medlem har du förmånen att spela obegränsat på både Stora Banan och Linksbanan. I detta medlemskap ingår även ett rangekort med 10 hinkar. Under säsongen kommer man även att erbjudas rabatter från Frösåker Golf & Country Clubs sponsorer. Dessa rabatter kommer att skickas ut via mail till er Guldmedlemmar och även läggas ut på hemsidan.

Guldkortets rabatter: Varför vara Guldmedlem 2020 

 

Senior

Du går som fullvärdig medlem på Stora Banan. Från det året du fyller 28 och uppåt.

Senior som hyr spelrätt

Du går som fullvärdig medlem på Stora Banan för 7 000 kr. Från det året du fyller 28 och uppåt. Vid detta medlemskap kostar Linksmedlemskap 1 000 kr att köpa till.

Yngre Senior

Denna medlemskapskategori gäller enbart seniorer med innehav utav spelrätt som fyller 22 – 27 år samma år. Du går som fullvärdig medlem på Stora Banan för enbart 3 800 kr. Vid detta medlemskap kostar Linksmedlemskap 1 000 kr att köpa till.

Vardagsmedlem

Med detta medlemskap spelar du obegränsat på Stora Banan på enbart vardagar. Helger och röda dagar betalar man vanlig greenfee. Vid deltagande i tävling på helger betalar man Startavgift och Tävlingsgreenfee.

Småbarnsföräldrar

Med barn upp till 6 år där båda föräldrarna har spelrätt medges ena föräldern reduktion av årsavgiften till 2 200 kr och vid spel en reduktion av greenfee med 200 kr/speltillfälle om den andra föräldern betalar full avgift. Vid detta medlemskap ingår Linksmedlemskap.

Med barn upp till 6 år – I januari det år ditt barn blir 7 år upphör ditt Småbarnsföräldermedlemskap.

Föräldrarmedlemskap

Gäller för föräldrar och förälder med barn/ungdom upp till 14 år. Priset för föräldrarmedlemskap är 11 500 kr. Föräldrarna eller förälder måste vara fullvärdig medlem i Frösåker GK och ungdom registrerad som medlem i Frösåker GK. Om bara en förälder är medlem så blir årsavgiften för förälder med barn/ungdom, 6 200 kr. Medlemsavgiften för varje barn/ungdom är 430 kr. Vid detta medlemskap ingår Linksmedlemskap.

Gäller för föräldrar och förälder med barn/ungdom upp till 14 år – I Januari det år ditt barn blir 15 år upphör Föräldramedlemskap.

Greenfeemedlemskap

Medlemsform för den som t ex pga småbarn, arbete eller annan anledning är tveksam till vilken medlemsform man skall välja. Får innehas i högst två år, men kan förlängas för en förälder med barn upp till sex år.

Angivna åldersgränser gäller under hela innevarande spelår.

Hål Sponsorer

Mark Infra
Obergs
Expressgolv
Svensk Cater
Handelsbanken
Kadesjös
Nordea
ICA Kvantum Västerås
Måleriproduktion
VVS-Rör Västerås Byggteknik AB
SEB
MPA Akviks Maleri
Mälarenergi
TravelTeam
Bygessen
Elite Stadshotell
Swetex
Bishop
SEB