H40

Information från lagledningen

Frösåker GK kommer inte att delta i serien under 2019.

Som medlem i Frösåker har du möjlighet att delta i klubbens olika lag i Västmanlandsserien. För H40 gäller att du; under året fyller 40 år eller mer, är man, och innehar hcp om 20,0 eller lägre. Tävlingen är en lagtävling mellan klubbarna i Västmanlandsdistriktet, samtidigt som varje speltillfälle är en individuell tävling. Vill du vara med och spela H40 ta kontakt med lagledarna.

Västmanlandsserien H40 

Tävlingen spelas som slagtävling med handicap över 18 hål från gul tee eller motsvarande. EGA Exakt Tävlingshandicap krävs för att delta. Tävlingsdagar är lördagar och måndagar med första start kl. 08:00 på lördagar och 13:00 på måndagar. Maximalt 6 spelare per klubb får delta vid varje speltillfälle. Före start betalas till arrangerade klubb 200 kronor per spelare och speltillfälle på helgdagar och 140 kronor per spelare på vardagar. Ingen greenfeeavgift utgår.

De 4 bästa nettoresultaten utgör klubbens lagresultat. Om en klubb vid något tillfälle har färre än 4 spelare, så får klubben tillgodoräkna sig samma nettoresultat som sämsta bland alla deltagande lag, för att på så sätt erhålla ett lagresultat. I lagtävling vinner vid samma slutresultat, den klubb som har minsta skillnad mellan bästa och sämsta resultat bland de spelare som räknas in i laget. Om det inte räcker för särskiljning, vinner det lag som har den bästa individuella placeringen.

Varje speltillfälle räknas också som en individuell tävling med individuella priser.

Lagledare

DSC_1988

 

Hål Sponsorer

Mark Infra
Obergs
Expressgolv
Svensk Cater
Handelsbanken
Kadesjös
Nordea
ICA Kvantum Västerås
Måleriproduktion
VVS-Rör Västerås Byggteknik AB
SEB
MPA Akviks Maleri
Mälarenergi
TravelTeam
Bygessen
Elite Stadshotell
Swetex
Bishop
SEB