ÄTA & BO

Njut av ett lyxigt lugn där helheten spelar roll

BO PÅ FRÖSÅKER

Frösåker Hotell Anno 1800

För golfaren som vill njuta av det lilla extra

Vakna upp i ett naturskönt lugn precis vid första tee
På Frösåker Hotell bor du bekvämt i omsorgsfullt inredda rum som färdigställdes i augusti 2020. Här erbjuder vi 18 unika dubbelrum varav tre luftiga sviter, alla med detaljval som skapar en lyxig men avslappnande atmosfär.

En atmosfär utöver det vanliga 

Bon Ami är den unika boutiquedelen i anslutning till vårt ridhus. En rymlig våning med väl tilltagna sällskaps- eller mötesytor. Här finns tre stora dubbelrum med generösa badrum och ett mindre dubbelrum. Med högt i tak och stora fönster där du njuter av solnedgången i väst och utsikt över ridbanan på motsatt sida.

BON AMI

En plats för goda vänner att mötas

restaurangen

Mat och dryck i fantastiska miljöer

konferens & EVENT

konferens

Lugnet på Frösåker ger energi och skapar kreativitet 

Att komma ifrån kontoret
en stund kan göra stor skillnad

Vi tror på en aktiv konferens i en avslappnad miljö. Vi har olika lokalalternativ för mindre och större grupper. Kombinera din konferens med golf, padel, eller en naturskön promenad. Avsluta med en middag tillsammans där ni får tid till att diskutera saker som vanligtvis försvinner i vardagsstressen.

Exklusiv eventhall med plats
för upp till 600 personer.

Det stora ridhuset som ligger i anslutning till Bon Ami går att göra om till en unik eventhall. Mässa, bröllop, företagsevenemang mm. Vi hyr ut lokalen helt rå men har proffsiga kontakter som hjälper er att skapa just ert drömevent.

Event

Här skapas evenemang att minnas

Golfpaket 2022

Vill du få en fulländad golfupplevelse på Frösåker Golf & Country Club så rekommenderar vi varmt att boka något av våra golfpaket.

Komplettera gärna ditt paket med padel, linksgolf eller varför inte en lektion i vår Titleiststudio?

golfpaket vardag

Ankomstdag söndag – onsdag

Golfpaket helg

ankomstdag torsdag – lördag

Julierbjudande

gäller alla dagar i veckan

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.