julbord på frösåker

…en helhetsupplevelse

Välkomna att fira in julen på denna anrika släktgård vid Mälarens strand. Vi ser fram emot att erbjuda en måltid i vinterns tecken, med utsökt mat och dryck framför brasan och ett urval aktiviteter à la carte.

Vid ankomst serverar vi välkomstglögg och tilltugg, som därefter följs av ett exklusivt julbord fyllt av klassiker lagade från grunden på utvalda råvaror.

Utöver mat och dryck kan ni även lägga till det lilla extra – från en härlig övernattning med läcker frukostbuffé, avkoppling i badtunna eller bastu, golfsimulator med det dominerande och alltmer populära systemet TrackMan, eller varför inte ett specialgjort event i Titleist-studion för enskilda grupper…

Mellan 25 november och 19 december finns alternativ att boka julbord med kvällssittning torsdagar till lördagar, alternativt lunchsittning på söndagar.

Använd formuläret ”Paket och aktiviteter à la carte” för att boka er julupplevelse. Meddela vad ni skulle vilja inkludera från menyn och tveka inte att höra av er om ni har några frågor. Tryck på ”Boka bord” för bokning av endast julbord.

Företag och större grupper kan även kontakta oss på bokning@fgcc.se för skräddarsydda erbjudanden och bokning under andra veckodagar.

Vi hoppas att välkomna er snart!

 

Paket och aktiviteter à la carte

 

Endast julbord torsdag – lördag, kväll

 

695 kr per person

Endast julbord söndag, lunch 

 

525 kr per person

Julbord med övernattning

1395 kr per person

Avkoppling i bastu och badtunna, välkomstglögg, generöst julbord, och övernattning i smakfullt dubbelrum med läcker frukostbuffé. Golfsimulator med TrackMan för er som vill förlänga säsongen.

 

Tillägg 

Golf i studion

2500 kr totalt

Detta exklusiva erbjudande i Titleist-studion är för enskilda grupper som söker något utöver det vanliga. Närmast hål, längsta drive, prisbord, mingel, och personlig coachning från kunnig personal (75minuter, max 15 personer).

TrackMan golfsimulator

500 kr per timme

Denna golfsimulator tillåter att spela på över 100 världskända banor jorden runt och erbjuder en fantastisk möjlighet att analysera ditt spel. Ett uppsving för både proffs och nybörjare!

Greenfee Links, heldag

300 kr per person

Om vädret tillåter kan ni förlänga golfsäsongen med vår Links-bana. Lätt för bogeygolfaren, utmanande för eliten.

Badtunna

500 kr per timme

Njut av en badtunna innan måltiden (max åtta personer).

Bastu

300 kr per timme

Slappna av med bastu innan ni avnjuter ert julbord (max tio personer).

Enkelrumstillägg

500 kr per person

Transport

Skräddarsytt

Vi hjälper gärna er som önskar transport, både för mindre och större grupper.

Längdskidor

Kostnadsfritt

Om snön redan har fallit är ni välkomna att utnyttja Frösåkers 6km långa spår för längdskidor.

PAKET OCH AKTIVITETER à LA CARTE

Golfpaket 2021/2022

Vill du få en fulländad golfupplevelse på Frösåker Golf & Country Club så rekommenderar vi varmt att boka något av våra golfpaket.

Komplettera gärna ditt paket med padel, Linksgolf eller varför inte en lektion i vår Titleiststudio?

jul PÅ FRÖSÅKER

Fira in vintern med oss, torsdagar till söndagar fram till jul

Golfpaket helg

ankomst torsdag – lördag

Golfpaket tidig vår

endast 1995 kr alla dagar t o m 20:e april,
ank mån-sön

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.