BISTROMENY
Mån- Sön från 16.00
  • Löjromstoast 265 KR

    löjrom från bottenviken, crème fraiche & citron

  • Scampi "pil pil" 165 kr

    (asc-märkt) i olja med vitlök, chili & persilja

  • Carpaccio 170 KR

    på Svensk Oxfilé med pinjnötsolja, citron & ruccola

  • Vit sparris 185 KR

    hollandaise & rökt lax

  • Charkuteribricka 155 kr

    kökets utvalda charkuterier med tillbehör

  • Pluma 275 kr

    stuvad savoykål & rödvinssås

  • Rimmad lax 190 KR

    Med dillstuvad potatis & senapskräm

  • Mälargös 295 KR

    räkor, skirat smör, potatiskaka & friterad kapris

  • rISOTTO 215 KR

    sparris

  • Cheeseburgare 195 KR

    Med pommes

  • Köttbullar 185 KR

    med gräddsås, potatispuré & lingonsylt

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.