BISTROMENY
torsdag - lördag från 15.00
  • toast skagen 155 KR

    löjrom från bottenviken

  • Carpaccio 165 KR

    Biff från Dalsjöfors, ruccola, olivolja, pinjenötter, citron & parmesan

  • Charkuteribricka 155 kr

    kökets utvalda charkuterier med tillbehör

  • Chévre Chaud 195

    betor, ruccola, honung & valnötter

  • Rimmad lax 190 KR

    Med dillstuvad potatis & senapskräm

  • Röding 275 KR

    kantareller, brysselkål & smörsås

  • Pluma 275 KR

    Bakad spetskål, grönkål, tryffelsky, marconamandlar & parmesan

  • Cheeseburgare BLT 185 KR

    Med pommes

  • Köttbullar 165 KR

    med gräddsås, potatispuré & lingonsylt

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.