inför rundan

Bokningsregler

Vid hårt tryck på banan förbehåller vi oss rätten att flytta ihop bollar, dock max 20 minuter och inte tidigare, längre förändringar ringer vi dig alltid om.

Incheckning senast 20 minuter innan starttid

Avbokning görs senast kl 12 dagen innan din starttid, annars debiteras 300 kr för både medlemmar och gäster

Gruppbokningar ska anmälas med samtliga golf-idn minst två dagar innan starttid, annars släpper vi tiderna för andra gäster.

Information

Vår range ligger precis framför parkeringen, vanliga betalkort och tior fungerar i bollautomaten. 

Vi har tre generösa övningsområden för närspel och puttning i anslutning till range och klubbhus. 

Golfbilar och vagnar finns att hyra i receptionen/shopen.

Vi är måna om speltempo och banvård, helger och andra dagar med hårt tryck har vi personal på plats som hjälper till att informera samt hålla speltempot, vänligen respektera dem. 

Vattenutkast för påfyllning av flaskor finns vid rangens bollhus och när du kommer efter 9an på väggen till vänster om första svarta porten innan restaurangens uteservering

Restaurang/kiosk finns i klubbhuset, som passeras efter 9an. Då speltempot är viktigt att hålla så rekommenderas ett kort stopp.

Toaletter finns i klubbhuset och på banan efter 5an/7an, och på sista nio efter hål 11/14.
Omklädningsrum hittar du på våning två i klubbhuset

Incheckning och betalning kan göras via min golf, swish och i receptionen. Notera dock att swishad betalning inte syns i våra system, vi ber dig därför att visa detta i receptionen innan spel (efter 9 om ni spelar tidigt) eller för starters om ni får frågan.

När receptionen är stängd finns en greenfeebok vid toaletterna i klubbhuset, där finns även tomma scorekort, vid dessa tider swishas greenfee, markera med ditt golf-id, vi gör regelbundna kontroller

Hjärtstartare finns i klubbhuset och i “starter-bilen” på helger. 

Vi önskar dig en trevlig runda! 

Golfpaket 2020

Vill du få en fulländad golfupplevelse på Frösåker Golf & Country Club så rekommenderar vi varmt att boka något av våra golfpaket.

Våra paket inkluderar del i dubbelrum, tvårätters middag, frukost och greenfee. Komplettera gärna ditt paket med padel, linksgolf eller varför inte en lektion i vår Titleist studio?

Golfpaket vardag

Ankomst söndag – onsdag

Golfpaket helg

ankomst torsdag – lördag

Golfpaket oktober

Ankomst torsdag – lördag

Hålsponsorer