Inför golfrundan

inför rundan

Bokningsregler

Vid hårt tryck på banan förbehåller vi oss rätten att flytta ihop bollar, dock max 20 minuter och inte tidigare, längre förändringar ringer vi dig alltid om.

Incheckning senast 20 minuter innan starttid

Avbokning görs senast kl 12.00 dagen innan din starttid, annars debiteras 300 kr för både medlemmar och gäster.

Gruppbokningar ska anmälas med samtliga golf-idn minst två dagar innan starttid, annars släpper vi tiderna för andra gäster.

Information

Vår range ligger precis framför parkeringen, vanliga betalkort fungerar i bollautomaten. 

Vi har tre generösa övningsområden för närspel och puttning i anslutning till range och klubbhus. 

Golfbilar och vagnar finns att hyra i receptionen, eller i  restaurangen när receptionen är stängd.

Vi är måna om speltempo och banvård, helger och andra dagar med hårt tryck har vi personal på plats som hjälper till att informera samt hålla speltempot, vänligen respektera dem. 

Restaurang/kiosk finns i klubbhuset, som passeras efter 9:a. passera uteserveringen och gå sedan in till vänster. Då speltempot är viktigt att hålla så rekommenderas ett kort stopp.

Vattenutkast för påfyllning av flaskor finns vid rangens bollhus och precis till höger om ingången till restaurangen/kiosken efter 9:an. 

Toaletter finns i klubbhuset, och på banan vid hål 5 och 7, och på sista nio vid hål 11 och hål 14.

Incheckning och betalning kan göras via min golf, swish, i incheckningsautomaten vid första tee, och i receptionen som ligger i restaurangen. Notera dock att swishad betalning inte syns i våra system, vi ber dig därför att visa detta i receptionen innan spel (efter 9:an om ni spelar tidigt) eller för starters om ni får frågan.

Hjärtstartare finns i klubbhuset och i ”starter-bilen” på helger. 

Vi önskar dig en trevlig upplevelse hos oss på Frösåker, låt oss veta om du undrar över något! 

Magisk jul på Frösåker 2022

Upplev julen på Frösåker när den gamla stenladan förvandlas till en magisk atmosfär. Avnjut ett traditionellt svenskt julbord där våra kockar omsorgsfullt fokuserar på lokalt producerade råvaror för att skapa delikatesser du sent kommer att glömma. 

golfpaket vardag

Ankomstdag söndag – onsdag

Golfpaket helg

ankomstdag torsdag – lördag

Oktobererbjudande

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.