medlem på frösåker

Här spelar, tränar och umgås du på en av landets bästa anläggningar.

Årsavgifter 2020

Guldmedlem
7200 kr
Senior
6700 kr
Yngre senior
3800 kr
Vardagsmedlem
5300 kr
Greenfeemedlem
3700 kr
Föräldramedlem 1
6200 kr
Föräldramedlem
11 500 kr
Småbarnsförälder
2 200 / 6 700 kr
Senior som hyr spelrätt
7 000 kr
Medlem som hyr ut spelrätt
1 100 kr
Prova på medlemskap
7 600 kr
Junior 16-21 år
2 750 kr
Ungdom till 15 år
2 050 kr

Fullbetald greenfee på Stora Banan samma dag får du spela på Linksbanan
för 150 kr / heldag.

Ansök om medlemskap

Som fullvärdig medlem med spelrätt på Frösåker Golf & Country Club får du tillgång till hela anläggningen med fördelar som fritt spel på båda banorna, medlemspris på padelbanor, rabatt i vår shop, tillgång till medlemsträningar med vår Pro, rabatterade priser på vårt golfhotell, unika inbjudningar till medlemskvällar och aktiviteter med mera.

Läs mer om våra rabatter, samarbeten och frispelskort här

Spelrätt

Som senior och Yngre Senior behöver du, för att kunna bli medlem på Frösåker, en spelrätt. För de som väljer Guldmedlemskap finns spelrätter att köpa av klubben, de kostar den 8400 kr st. Spelrätter kan även finnas till försäljning på blocket.se under sökordet ”Spelrätt Frösåker”. Kontakta alltid kansli före köp, så du inte köper en spelrätt som inte är äkta eller som har en skuld knuten till sig.

Senior Guld

Som Senior Guld medlem har du förmånen att spela obegränsat på både Stora Banan och Linksbanan. I detta medlemskap ingår även ett rangekort med 10 hinkar. Under säsongen kommer man även att erbjudas rabatter från Frösåker Golf & Country Clubs sponsorer. Dessa rabatter kommer att skickas ut via mail till er Guldmedlemmar och även läggas ut på hemsidan.

Guldkortets rabatter:  Guldmedlem 2020

Senior

Du går som fullvärdig medlem på Stora Banan. Från det året du fyller 28 och uppåt.

Senior som hyr spelrätt

Du går som fullvärdig medlem på Stora Banan för 7 000 kr. Från det året du fyller 28 och uppåt. Vid detta medlemskap kostar Linksmedlemskap 1 000 kr att köpa till.

Yngre Senior

Denna medlemskapskategori gäller enbart seniorer med innehav utav spelrätt som fyller 22–27 år samma år. Du går som fullvärdig medlem på Stora Banan för enbart 3 800 kr. Vid detta medlemskap kostar Linksmedlemskap 1 000 kr att köpa till.

Vardagsmedlem

Med detta medlemskap spelar du obegränsat på Stora Banan på enbart vardagar. Helger och röda dagar betalar man vanlig greenfee. Vid deltagande i tävling på helger betalar man Startavgift och Tävlingsgreenfee.

Småbarnsföräldrar

Med barn upp till 6 år där båda föräldrarna har spelrätt medges ena föräldern reduktion av årsavgiften till 2 200 kr och vid spel en reduktion av greenfee med 200 kr/speltillfälle om den andra föräldern betalar full avgift. Vid detta medlemskap ingår Linksmedlemskap.

Med barn upp till 6 år – I januari det år ditt barn blir 7 år upphör ditt Småbarnsföräldermedlemskap.

Föräldrarmedlemskap

Gäller för föräldrar och förälder med barn/ungdom upp till 14 år. Priset för föräldrarmedlemskap är 11 500 kr. Föräldrarna eller förälder måste vara fullvärdig medlem i Frösåker GK och ungdom registrerad som medlem i Frösåker GK. Om bara en förälder är medlem så blir årsavgiften för förälder med barn/ungdom, 6 200 kr. Medlemsavgiften för varje barn/ungdom är 430 kr. Vid detta medlemskap ingår Linksmedlemskap.

Gäller för föräldrar och förälder med barn/ungdom upp till 14 år – I Januari det år ditt barn blir 15 år upphör Föräldramedlemskap.

Greenfeemedlemskap

Medlemsform för den som t ex pga småbarn, arbete eller annan anledning är tveksam till vilken medlemsform man skall välja. Får innehas i högst två år, men kan förlängas för en förälder med barn upp till sex år.

Angivna åldersgränser gäller under hela innevarande spelår.

Medlemsdokument

Nedan finner du nedladdningsbara dokument för dig som medlem på Frösåker G&CC.

Bokningsregler

Allmänna bestämmelser 

Verksamhetsplan

Medlemskategorier & Avgifter

Stadgar

Guldmedlem

ANSÖKAN MEDLEMSKAP 2020

  • Välj vilket medlemskap du önskar

Golfpaket 2021

Vill du få en fulländad golfupplevelse på Frösåker Golf & Country Club så rekommenderar vi varmt att boka något av våra golfpaket.

Komplettera gärna ditt paket med padel, linksgolf eller varför inte en lektion i vår Titleiststudio?

Golfpaket vardag

Ankomst söndag – onsdag

Golfpaket helg

ankomst torsdag – lördag

Golfpaket valborg

två nätter, fredag – söndag

Hålsponsorer