TRÄNA

Din utveckling i golf beror till största delen på hur du tränar.

Påminnelse om medlemsträning och juniorträning

På Frösåker tycker vi golfutveckling och upplevelse är viktigt. Vi har därför skapat en perfekt miljö för träning.

Vi har 3st stora övningsgreener för egna bollar, varav en inspelsgreen för inspel upp till 145 meter. Inte minst kan du använda hela linksbanan för träning med oändliga varianter av slag och utmaningar.

Här finner du också Matz Evensson Golf Academy och Titleist National Fitting Center som är i bruk året om med simulator, gym och allt.

Bra drivingrange med bra bollar har vi förstås också.

Vi har anläggningen som attraherar seriösa golfare, tourspelare, landslag och elitlag.

Välkommen!

LINKS BANAN

Vässa ditt närspel i en utmanande och rolig miljö.

övningsområden

Driving Range

Träning sker från mattor med Titleist Pro V1 bollar, vi tackar M BILAR GROUP som gjort detta möjligt. Vi har ett antal målgreener för att göra träningen roligare och mer verklighetsanpassad.

Putt och Närspel

Vi har två övningsgreener och ett övningshål för inspel upp till 145 m. Alla våra träningsytor är bara till för medlemmar och betalande gäster

Matz Evensson golf academy

Sverigeledande träning och kurser

för erfarna och nya golfare

matz evensson Golf academy

På Frösåker finns Matz Evensson Golf Academy och Titleist National Fitting Center.

Vi har en unik studio som är öppen året runt. Vi jobbar med utrustning, custom-fitting, teknik och fysik. Vad som än krävs för att göra dig bättre! Du kan boka privatlektion, hitta golfskolor, grupplektioner och allt vad du vill. Är ni ett gäng, kan ni skräddarsy er egen golfskola här hos oss.

Välkommen med bokning och förfrågan på info@matzevensson.com

golfpaket vardag

ankomstdag söndag – onsdag

Golfpaket helg

ankomstdag torsdag – lördag

Aprilerbjudande

ankomstdag onsdag – lördag

padel på frösåker

spela padel

Spela padel i en fantastisk miljö på Frösåker

Under bar himmel

Vi har två utomhusbanor precis bakom klubbhuset. Du bokar via matchi.se, racket och bollar finns att hyra/köpa i restaurangen. Använd gärna klubbens duschar och omklädningsrum. För företag eller gruppbokning, kontakta bokning@fgcc.se så hjälper vi gärna till med bokning och tips kring upplägg. Priser: 340 kr/timme (medlemspris 280 kr/timme)
Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.