Underbar golf vid mälaren

om banan

”Golfbanor är konstverk i naturen som kräver ständig utveckling,”

– Ett uttryck som passar väl in på Frösåkers stora bana. För är det något som kännetecknar Frösåker G&CC så är det just förmågan att alltid vara på väg. På väg mot något bättre, på väg mot något nytt.

Med golfen som solklart huvudnummer erbjuder man 18 hål som håller för tävlingar av högsta klass men där det ändå är lätt för alla att känna sig ganska bra på spelet.

Det har pågått en renovering av banan som letts av Pierre Fulke Design sedan 2015 där nu alla bunkrar byggts om och flyttats för att bättre passa den moderna golfen. Att få greener och dess kringområden att smälta in landskapen har hela tiden varit målsättningen i projektet.

banguide

1

Par 5
Index 8
Tee
Meter
Röd
390
Blå
390
Gul
481
Vit
507
Svart
507

SLOPEKALKYLATOR

Fyll i ditt handicap nedan för att räkna ut ditt spelhandicap. Handicaptabeller finns även anslagna i klubbhuset samt vid första tee på respektive bana.

regler och scorekort

Nedan kan du läsa om de lokala regler och scorekort som gäller för spel på stora banan

Golfpaket 2022

Vill du få en fulländad golfupplevelse på Frösåker Golf & Country Club så rekommenderar vi varmt att boka något av våra golfpaket.

Komplettera gärna ditt paket med padel, linksgolf eller varför inte en lektion i vår Titleiststudio?

golfpaket vardag

Ankomstdag söndag – onsdag

Golfpaket helg

ankomstdag torsdag – lördag

Julierbjudande

gäller alla dagar i veckan

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.