företag

Vi ger ert företag möjlighet att exponeras i en unik miljö. Välkommen som partner!

Att synas är att finnas. Frösåker Golf & Country Club erbjuder ert företag en unik möjlighet att synas på en av Sveriges finaste golfanläggningar, utsedda till Årets Golfklubb 2020. 

Som partner får du även tillgång till bl.a. nätverksträffar, events och golfträning i grupp. Du kan självklart bjuda med kunder eller samarbetspartners. 

Vi har ett antal olika partnerpaket i varierande prisnivå, med varierad exponering runt om på hela anläggningen. För företag med specifika behov och önskemål kan vi även skapa nya skräddarsydda sponsorpaket. Vi är alltid öppna för nya idéer och förslag.

Vill du veta mer?

Kontakta oss på 0739-587 967
eller maila joakim.wallin@fgcc.se

sponsormeny

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin sed leo eu diam finibus.

Partners

Golfpaket 2022

Vill du få en fulländad golfupplevelse på Frösåker Golf & Country Club så rekommenderar vi varmt att boka något av våra golfpaket.

Komplettera gärna ditt paket med padel, linksgolf eller varför inte en lektion i vår Titleiststudio?

golfpaket vardag

Ankomstdag söndag – onsdag

Golfpaket helg

ankomstdag torsdag – lördag

Golfpaket tidig vår

endast 1995 kr under april, ank mån-sön

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.