Hotellet på Frösåker

Hotell Anno 1800

Vakna upp i ett naturskönt lugn precis vid första tee
 
På Frösåker Hotell bor du bekvämt i omsorgsfullt inredda rum. Vi erbjuder 18 unika dubbelrum varav tre luftiga sviter, alla med behagliga färger och rustika materialval som skapar ett trivsamt och avkopplande lugn för dig som gillar att njuta av livet.
 
Hotell Anno 1800 färdigställdes i augusti 2020 i andra vingen av den anrika stenladugården som utgör navet av Frösåker.
 
Rummen har luftkonditionering, TV med chromecast, premiumsängar med noga utvalda kuddar och täcken och mycket mer.
 
Helheten är viktig för oss och vi lovar att vi gör allt för att din vistelse hos oss ska bli något utöver det vanliga. 
 
 

boka ditt boende

Fyll i vårt formulär för bokning, vänligen notera att bokningen är giltig först när vi skickat en bekräftelse till dig. Har du funderingar så skriv dem i fältet för övrig information. 

Magisk jul på Frösåker 2022

Upplev julen på Frösåker när den gamla stenladan förvandlas till en magisk atmosfär. Avnjut ett traditionellt svenskt julbord där våra kockar omsorgsfullt fokuserar på lokalt producerade råvaror för att skapa delikatesser du sent kommer att glömma. 

golfpaket vardag

Ankomstdag söndag – onsdag

Golfpaket helg

ankomstdag torsdag – lördag

Oktobererbjudande

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.