Aktiviteter

Mer än en golfbana

På Frösåker finns så mycket mer att göra än att bara spela golf.
 
Padel, vandring eller varför inte bara slappa i vårt spa? Alla gillar olika och vi har något att erbjuda de flesta.
 

Självklart kan ni boka prova-på kurser i golf med en av våra duktiga tränare. Och den fina korthålsbanan är tillgänglig för alla, oavsett golfkunskaper.

Helheten är viktig för oss och vi lovar att göra allt för att er vistelse hos oss ska bli något utöver det vanliga.

Maila oss på bokning@fgcc.se om ni vill boka in er grupp eller har några frågor.

 

Aktiviteter

Padel

Spela padel i en fantastisk miljö

Under bar himmel

Vi har två utomhusbanor precis bakom klubbhuset. Du bokar via Matchi.se, racket och bollar finns att hyra/köpa i receptionen. Använd gärna klubbens duschar och omklädningsrum. För företag eller gruppbokning, kontakta gärna bokning@fgcc.se.

Det är aldrig för sent att lära sig

På Frösåker tycker vi golfutveckling och upplevelse är viktigt. Vi har därför skapat en perfekt miljö för träning. Testa vår korthålsbana där du inte behöver grönt kort eller slå lite bollar på rangen. Här finner du också Matz Evensson Golf Academy som erbjuder utbildning av grupper oavsett kunskapsnivå. 

Testa golf

Golf är kul även om man testar för första gången

Vandra i naturreservatet

Milslånga stigar utanför dörren

Alldeles intill golfbanan ligger Frösåker naturreservat. Här kan du vandra längs med flera olika vandringsleder och ta en paus vid någon av de rastplatser som finns utmed stigarna. Naturen är varierande och på höjderna ser långt ut över sjön. Vid strandkanten passerar du en av Mälarens fyrar. Har du tur får du se havsörnar, framförallt under vinterhalvåret.

Frösåker spa

Ett underbart litet spa där du kan återhämta dig i en lugn och vacker miljö

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.