Underbar golf vid Mälaren

Våra banor

Stora banan

En golfbana i ständig utveckling

Underbar golf vid Mälaren

18-hålsbanan startar med skogs- och parkshål där underfundiga, taktiska utmaningar står i fokus. På andra nio vrids volymen upp när vi närmar oss Mälarens för att avsluta med ett antal dramatiskt kryddade sjöhål.

Kompakt och läckert lekfull

Kalla det korthålsbana eller bara en lekplats för golf. En bana med linkskaraktär både i design och estetik – där glest ruffgräs och markens varierande onduleringar färgar spelupplevelsen. Här samsas elitspelare med nybörjare som tar sina första staplande golfsteg.

Links

Lätt för bogeygolfaren, men utmanande för eliten

övningsområden

Driving Range

Vi är en av få banor som kan skryta med Titleist Pro V1 bollar på rangen, vi tackar Mbilar Goup som gjort detta möjligt. Vi har ett antal målgreener för att göra träningen roligare och mer verklighetsanpassad.

Putt och Närspel

Vi har två övningsgreener och ett övningshål för inspel upp till 145 m. Alla våra träningsytor är bara till för medlemmar och betalande gäster

Aktuellt

11
Oct
Event

Seniorlandskamp Sverige-UK

11 October 2023
- 12 October 2023

paket och erbjudanden

Julbordspaket

Ankomstdag: 24:e nov – 20:e dec

Oktoberpaket – Avsluta säsongen med vår höstdeal

Ankomstdag: Från 12:e okt

Golfpaket

Ankomstdag: Måndag – söndag
Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.