Underbar golf vid Mälaren

Våra banor

Stora banan

En golfbana i ständig utveckling

Underbar golf vid Mälaren

18-hålsbanan startar med skogs- och parkhål där underfundiga, taktiska utmaningar står i fokus. På andra nio vrids volymen upp när vi närmar oss Mälaren för att avsluta med ett antal dramatiskt kryddade sjöhål.

Kompakt och läckert lekfull

Kalla det korthålsbana eller bara en lekplats för golf. En bana med linkskaraktär både i design och estetik – där glest ruffgräs och markens varierande onduleringar färgar spelupplevelsen. Här samsas elitspelare med nybörjare som tar sina första staplande golfsteg.

Links

Lätt för bogeygolfaren, men utmanande för eliten

övningsområden

Driving Range

Vi är en av få banor som kan skryta med Titleist Pro V1 bollar på rangen, vi tackar Mbilar Goup som gjort detta möjligt. Vi har ett antal målgreener för att göra träningen roligare och mer verklighetsanpassad.

Putt och Närspel

Vi har två övningsgreener och ett övningshål för inspel upp till 145 m. Alla våra träningsytor är bara till för medlemmar och betalande gäster

Aktuellt

20
Apr
Event| Tävling

Kick-off dagen för medlemmar

20 April 2024
23
Apr
Säsongstävling

Partnergolf på Linksbanan

23 April 2024
27
Apr
Tävling

Frösåkers Kickoffgolf Irish Rumble 4-mannalag

27 April 2024

paket och erbjudanden

Spring fling – 20 % rabatt under hela april

Ankomstdag: Från 1:a april

Erbjudande kristi himmelsfärd – 25% om du bokar två dagar

Ankomstdag: onsdag – söndag

Golfpaket

Ankomstdag: Måndag – söndag
Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.