Underbar golf vid mälaren

om banan

”Golfbanor är konstverk i naturen som kräver ständig utveckling,”

– Ett uttryck som passar väl in på Frösåkers G&CC. För är det något som kännetecknar oss så är det just förmågan att alltid vara på väg. På väg mot något bättre, på väg mot något nytt.

Med golfen som juvelen i kronan erbjuder vi en 18-hålsbana som håller för tävlingar av högsta klass men där det ändå är lätt för alla att känna sig ganska duktiga på spelet.

Under ledning av Pierre Fulke Design har ett utvecklingsprojekt genomförts de senaste åren där nu alla bunkrar har byggts om och flyttats för att bättre passa den moderna golfen har nu avslutats. Att få greener och dess kringområden att smälta in landskapen har varit en viktig målsättning i projektet.

banguide

SLOPEKALKYLATOR

Fyll i ditt handicap nedan för att räkna ut ditt spelhandicap. Handicaptabeller finns även anslagna i klubbhuset samt vid första tee på respektive bana.

regler och scorekort

Nedan kan du läsa om de lokala regler och scorekort som gäller för spel på stora banan

paket och erbjudanden

Senhösterbjudande, rabatterade priser, samt SPA & Links inkluderat

Ankomstdag: Måndag – Söndag

Semestererbjudande – samma pris hela veckan under juli & utvalda tillval ingår

Ankomstdag: Måndag – Söndag

Golfpaket

Ankomstdag: Måndag – söndag
Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.