Underbar golf vid mälaren

om banan

”Golfbanor är konstverk i naturen som kräver ständig utveckling,”

– Ett uttryck som passar väl in på Frösåkers stora bana. För är det något som kännetecknar Frösåker G&CC så är det just förmågan att alltid vara på väg. På väg mot något bättre, på väg mot något nytt.

Med golfen som solklart huvudnummer erbjuder man 18 hål som håller för tävlingar av högsta klass men där det ändå är lätt för alla att känna sig ganska bra på spelet.

En renovering av banan som pågått sedan 2015 och letts av Pierre Fulke Design där nu alla bunkrar byggts om och flyttats för att bättre passa den moderna golfen har nu avslutats. Att få greener och dess kringområden att smälta in landskapen har hela tiden varit målsättningen i projektet.

banguide

SLOPEKALKYLATOR

Fyll i ditt handicap nedan för att räkna ut ditt spelhandicap. Handicaptabeller finns även anslagna i klubbhuset samt vid första tee på respektive bana.

regler och scorekort

Nedan kan du läsa om de lokala regler och scorekort som gäller för spel på stora banan

paket och erbjudanden

Midsommardagspaket – Återhämta dig på bästa sätt

Ankomstdag: Lördag 24/6

Aprilerbjudande – 25 % rabatt hela april

Ankomstdag: Måndag – söndag

Golfpaket

Ankomstdag: Måndag – söndag
Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.