Konferenser på Frösåker

Skräddarsydda möten i en lugn naturnära miljö

Har ni några frågor är ni alltid välkomna att maila oss på bokning@fgcc.se

Konferenspaket – Ladda ner PDF

Att komma bort ifrån stan och uppleva lugnet med de öppna ytorna och närheten till Mälaren är ovärderligt. 

Vi erbjuder tre konferensrum i varierad storlek och utformning, alla fullt utrustade.

Varför inte ta en padelmatch eller ett varv på vår korthålsbana i pausen? Avsluta dagen med avkopplande vistelse i vårt lyxiga spa. 

Vi hjälper er gärna att skräddarsy vistelsen efter era behov gällande teknik och upplägg.

Stora konferensen

Platser: 44 personer

Heldag, halvdag eller varför inte två dagar? Med lika många sittplatser som bäddar på hotellet kan ni få allt för er själva. Med spa, takterass, padel, naturreservat och Mälaren precis intill så finns det något för alla.

Lilla konferensen

Platser: 14 personer

Lokalen passar perfekt för styrelsen eller ledningsgruppen. Rummet är inrett i lugna färger för att skapa en avslappnad och kreativ miljö. Självklart fullt utrustat med den teknik ni behöver.

Bon Ami

Platser: 18 personer

Boka en egen våning med eget kök och stora soffgrupper. Boka in en privat kock eller bo över i de fyra dubbelrummen som tillhör den 220 kvm stora våningen.
Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.