Information covid-19

Här informerar vi kort om hur vi har anpassat vår anläggning till rådande läge gällande Coronaviruset. Det är väldigt viktigt att du ska känna dig trygg när du besöker oss. 

Vi följer utvecklingen noggrant och uppdaterar informationen regelbundet vid eventuella nya direktiv från regering och myndigheter. Våra gästers och vår personals säkerhet är av högsta prioritet och vi följer därför Folkhälsomyndigheternas riktlinjer och rekommendationer i vårt klubbhus, på vårt hotell, i vår restaurang och på våra golfbanor.

Nedan ser ni exempel på åtgärder vi tagit till för att bidra till en minskad risk för smittspridning hos oss: 

Vi har utökat våra städrutiner på alla publika ytor och desinfekterar regelbundet dörrhandtag, knappsatser vid kortautomater, ledstänger, diskar och toaletter med mera.

Våra hotellrum städas av kunnig personal som har noggranna rutiner för att se till att alla ytor är desinfekterade och rengjorda mellan varje besökare.

Våra buffér är utformade för att undvika köbildning, vi erbjuder plasthandskar och handsprit, och vi byter ut kärl, slevar och tänger ofta. 

Vi har gott om utrymme och anpassar lokalerna efter gällande restriktioner, maxantal vid varje bord och avstånd mellan borden.

Vår personal kommer inte till jobbet med några symtom, vi har tydliga rutiner för hur riktlinjerna ska följas.

På banan “….” uppdaterar vi strax innan öppning när vi anpassat efter aktuella rekommendationer som finns då.  


Hos oss behöver du inte trängas. Du kan lita på att vi följer våra rutiner och gör allt för att ni ska känna er välkomna till en trygg miljö! 

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.